محصولات استویا که در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی یافت می شوند ، مانند Truvia و Stevia in the Raw ، حاوی برگ کامل استویا نیستند. آنها از عصاره برگ استویا بسیار تصفیه شده به نام rebaudioside A (Reb-A) ساخته شده اند.


در حقیقت ، بسیاری از محصولات استویا استویا بسیار کمی در خود دارند. Reb-A حدود 200 برابر شیرین تر از قند سفره است.


شیرین کننده های ساخته شده با Reb-A "شیرین کننده های جدید" محسوب می شوند زیرا با شیرین کننده های مختلف مانند اریتریتول (الکل قندی) و دکستروز (گلوکز) ترکیب می شوند.


به عنوان مثال ، Truvia ترکیبی از Reb-A و اریتریتول است و Stevia در The Raw ترکیبی از Reb-A و دکستروز (بسته ها) یا مالتودکسترین (Bakers Bag) است.


برخی از مارک های ساشه شیرین کننده استویا حاوی طعم های طبیعی نیز هستند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) با اصطلاح "طعم های طبیعی" مخالفت نمی کند ، در صورتی که مواد تشکیل دهنده مربوطه فاقد رنگ ، طعم دهنده مصنوعی یا مصنوعی باشند.


هنوز هم ، موادی که زیر چتر "عطر و طعم طبیعی" قرار دارند ممکن است به شدت پردازش شوند. بسیاری معتقدند که این بدان معناست که هیچ چیز طبیعی در مورد آنها وجود ندارد.


می توانید گیاهان استویا را در خانه پرورش دهید و از برگ آن برای شیرین سازی غذاها و نوشیدنی ها استفاده کنید. شیرین کننده های Reb-A به صورت مایع ، پودر و دانه بندی در دسترس هستند. برای اهداف این مقاله ، "استویا" به محصولات Reb-A اشاره دارد.